Microblading - više informacija

Ova metoda iscrtavanja obrva podrazumeva manuelnu tehniku iscrtavanja - efekat dlačica. Za iscrtavanje dlačica koristi se pigment u nijansi koja je najpribližnija prirodnoj boji obrva. 

Obrve urađene ovom metodom izgledaju potpuno prirodno.

VAŽNO je napomenuti da je ovo dobra tehnika samo za suvu i normalnu kožu jer jedino u tom slučaju kroz vreme će obrve izgledati lepo.

Ukoliko imate masniju kožu ili se jače svakodnevno šminkate, predlažemo Puder tehniku koja, takođe, nakon zarastanja ima sasvim prirodan izgled.

Koliko traje microblading tretman?

Sam postupak iscrtavanja traje oko 1h, uključujući razgovor sa klijentom oko dogovora oblika, boje i debljine, iscrtavanje oblika i sam proces iscrtavanja dlačica.

Koristimo anestetik u vidu kreme tokom rada tako da je tretman maksimalno komforan.

Koliko dugo traju obrve rađene ovom tehnikom?

Iscrtavanje dlačica ima trajnost u zavisnosti od tipa kože. Prosečno je period od 1-2 godine, a na to opet utiče i tip kože, način života i izlaganje suncu.

Nakon mikroblejding tretmana potrebno je doći na prvu obaveznu korekciju koja se radi u trećoj nedelji od prvog tretmana.

Trebalo bi imati na umu da su obrve nakon tretmana 40% tamnije i 25% deblje, nego što će biti nakon posttretmanske nege kada će poprimiti pravu boju i debljinu.

Molimo Vas da, ukoliko imate nešto već "rađeno" na obrvama, nam pošaljete sliku pre nego što zakažete tretman.

U prvim danima nakon tretmana poželjno je izbegavati solarijume, sunce, plažu, kao i šminkanje kako se ne bi poremetila pigmentacija. Ali celokupnu negu i tok tretmana ćemo vam svakako detaljno objasniti prilikom samog tretmana.

Microblading - japansko iscrtavanje obrva slike

ZA VISE RADOVA PRATITE NAS NA DRUSTEVNIM MREZAMA